Stilte Ongedaan

Geregisseerd door Kristjan Knigge

een visueel gewaagde short film, geïnspireerd door het waargebeurde verhaal van Nederlandse scriptschrijver en actrice Linda Jacobsen. De film laat de uitdagende innerlijke reis zien van een jonge vrouw die leert haarzelf open te stellen in een relatie, na jaren als kind seksueel te zijn misbruikt.

Silence Undone is created to empower those who struggle to build trust and connection due to past trauma.

Ontdek het verhaal

Als kind werd Sophie seksueel misbruikt door haar stiefvader. Door schaamte en in een poging haar zelf te beschermen, bouwde ze een muur om haar heen. Geïsoleerd en met weinig vertrouwen richting anderen.

Vandaag, 20 jaar later, is ze verliefd op Matthijs. Ondanks haar affectie blijft ze hem wegduwen. De enige manier waarop ze deze relatie kan redden en haar geluk kan vinden is door een confronterende innerlijke reis te maken, haar jongere zelf onder ogen te komen en de isolatie te doorbreken die haar al jaren in zijn greep houdt.

Groter dan een film

De film wordt tot leven gebracht door een team van internationale artiesten in Nederland, die gepassioneerd zijn om inspiratie te bieden aan diegenen die worstelen met vertrouwen vanwege pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden.

Linda's ervaring

"Ik wil anderen laten zien dat zulke traumatiserende gebeurtenissen uit het verleden je leven niet zouden moeten dicteren. Laten we afspreken dat we onze angsten niet tussen ons laten komen. Dat we aan dezelfde kant staan."

- Linda Jacobsen

Achter de schermen

Meer

Supported by