In short

Om zich voor het eerst echt open te stellen voor een liefdesrelatie, daalt een emotioneel gesloten vrouw af in haar onderbewuste om daar de diepgewortelde angsten en verlammende schaamte uit het verleden te overmeesteren.

Silence Undone Poster 2020

The story

Stilte Ongedaan introduceert ons aan Sophie, een emotioneel gesloten jonge vrouw, die zich leert te openen over haar jeugdtrauma en te accepteren dat haar verleden haar toekomst niet hoeft te bepalen.

We ontmoeten haar tijdens het aankleden na het vrijen. Haar vriend Matthijs vraagt of ze voor de verandering blijft slapen, maar ze zegt dat niet te kunnen.

Later die avond neemt ze een risico en zoekt naar raad in het doolhof van haar geest. Een doolhof gemaakt door herinneringen en angsten. Ze ontmoet haar elf jaar oude zelf en realiseert dat ze mag kiezen om open te zijn over de gruwelen uit haar verleden. Ze besluit te leven, lief te hebben en geliefd te zijn.

Dit is een verhaal over de horror van misbruik, maar nog meer over het belang van zelfacceptatie en de kracht van kwetsbaarheid. Het is gebaseerd op een waargebeurd verhaal...

Achter de schermen

Meer

News

Exciting news! Silence Undone has its World Premiere at the Lady Filmmakers Festival September 2020 in Beverly Hills! The film is also officially selected at SENE Film Festival in Rhode Island and at the Reykjavik Independent Film Festival! We are super excited to screen at these festivals and can’t wait for people to see it!

Don’t want to miss a thing? Sign up for our newsletter! We’ll keep you in the loop in an inbox-friendly quantity. Don’t forget to follow our socials!

Supported by